Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince makul yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belli durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Kanatlar zarfında yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayak plakaları mevcuttur.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en makul bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak evetğu yürekin, mümkün olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini uydurmak için önlem hileınmaktadır.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk kılmak baskı ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz Yangın Merdiveni Kapısı aracılığıyla kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın kapımızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz yüksek olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Vandözlar, sizi Koçtaş dışında diğer bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir vandöznın sizi değişik bir siteye yönlendirmesi cihetiyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş mesuliyetli değildir.

Report this wiki page